Magnus på Cameleonten i fem år!

Skälet till att Magnus valde att börja på Cameleonten var att han hade gått fyra år på Häggviks gymnasiesärskola och trivts mycket bra där och att han vantrivdes i den dåvarande dagliga verksamheten i Täby.

Delade ut lokaltidningarna
I början var Magnus i stort sett ensam i de stora nyrenoverade lokalerna tillsammans med två engagerade personal.
Arbetsuppgifterna lades upp efter Magnus intressen. I början bestod arbetet bl a i att dela ut lokaltidningar med reklam i brevlådorna i Edsberg, att plocka skräp runt huset samt matlagning.

Körde elbil
Efter en tid övergick Magnus till att tömma papperskorgar utomhus vilket är och har varit en mycket uppskattad hjälp till vaktmästarna i den närbelägna stora bostadsrättsföreningen. I arbetet ingår också att ibland köra en elbil vilket Magnus tycker är roligt eftersom han är mycket motorintresserad och har körkort för EU-mopedbil.

Trivts mycket bra
Sedan Magnus började på Cameleonten har många nya arbetskamrater tillkommit i verksamheten. Magnus har trivts med de allra flesta nya arbetskamraterna . När problem någon gång har uppstått har personalen ingripit och löst problemen på ett bra sätt. Sammanfattningsvis trivs Magnus efter fem år fortfarande mycket bra på Cameleonten.

Mycket bra dialog
Personalen har varit mycket lyhörd för Magnus behov och Magnus och vi föräldrar/god man har hela tiden haft en mycket bra dialog med den kompetenta och trevliga personalen på Cameleonten.

Med vänliga hälsningar
Magnus, Claes och Monica Oldin

Nyheter

Lediga platser

Solhjuletgruppen på Cameleonten arbetar på en bostadsrättsförening i Sollentuna.

Pilotfall sökes

Du som lever med långvarig psykisk ohälsa och råkat ut för bristande tillgänglighet.

Cameleonten Media

Nu finns en ny arbetsgrupp på Cameleonten. Vi kallar den för Cameleonten Media.

Fotomodeller på Camelonten

Cameleonten fick en förfrågan om vi hade deltagare som var intresserade av modelluppdrag för bildbyrån Maskots räkning.

Cameleonten undersöker på djupet!

Som ytterligare underlag för fortsatt utveckling av dagliga verksamhetens uppdrag och medarbetares yrkesroll, så kommer vi under de närmaste månaderna genomföra kvalitativa brukarundersökningar.

Nu går det bra för Camilla

Camilla Liljegren har varit knuten till Cameleontens dagliga verksamhet i tre år. Det senaste året har hon haft två olika praktikplatser ute på arbetsplats.

Cameleonten fyller fem år

I år är det fem år sedan Cameleontens dagliga verksamhet startade. Verksamhetschefen Anna Kirch och jobbcoachen Ulrika Sundbom har varit med från starten.

Vi trivs på BRF Solhjulet

Ja, nu är det snart jul och vi har arbetat vårt första halvår på Bostadsrättsföreningen Solhjulet.

Man kan mer än man tror.

Så säger elevassistent Johnny Lundin på Svedenskolan Mälarhöjden. Johnny har själv varit elev både på Svedenskolan Bergshamra och på Häggviks Gymnasium.

Öppna jämförelser

På denna länk från Socialstyrelsen kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Få ett jobb!

Vi på Cameleonten kan hjälpa dig att hitta ett jobb som du trivs med. Vi ger dig det stöd du behöver för att kunna lyckas.

Gör din praktik hos oss

Du som går på gymnasiet och behöver stöd under din praktik kan göra praktik på eller genom oss.